من هنوز نگران هستم - چگونه می توانم کوکی هایم را پاک کنم؟

روند پاک کردن کوکی ها بسته به نوع مرورگری که استفاده می کنید کمی متفاوت خواهد بود، اما بگذارید Chrome را به عنوان نمونه اصلی انتخاب کنیم. در اینجا مراحل پاک کردن کوکی ها و حافظه پنهان آورده شده است:

1. مرورگر را باز کنید

2. روی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید

3. روی "ابزارهای بیشتر" و سپس "پاک کردن اطلاعات مرور" کلیک کنید

4. در بالا، یک بازه زمانی را انتخاب کنید (برای حذف همه چیز، انتخاب همه زمان)

5. کادرهای کنار "کوکی ها و سایر داده های سایت" و "تصاویر و پرونده های ذخیره شده" را علامت بزنید.

6. روی "پاک کردن داده" کلیک کنید

خوب است کوکی ها را نگه دارید؟

برای یک تجربه مرور سریعتر و آسان، حافظه پنهان و کوکی ها در واقع به شما کمک می کنند. اگر مرورگر، تاریخچه شما را به خاطر آورد، پیدا کردن وب سایت هایی را که در حال مرور آن هستید برای شما بسیار ساده تر می کند و بدون نیاز به یادآوری جزئیات، به صورت خودکار وارد سیستم می شوید.

با این حال، اگر نگرانی در مورد حریم اطلاعات داده های خود دارید، ممکن است هنوز هم بخواهید مرورگر خود را هر چند وقت یکبار پاک کنید.

اینجا همه چیز در مورد آنچه شما احساس راحتی می کنید وجود دارد، اما اگر تنها انگیزه شما در حال حاضر، پاک کردن کوکی ها برای قیمت پرواز باشد، شاید ارزش این را نداشته باشد!

آیا کوکی های مرورگر قیمت بلیط هواپیما خارجی را افزایش می دهد؟ (قسمت سوم)

آیا کوکی های مرورگر قیمت بلیط هواپیما خارجی را افزایش می دهد؟ (قسمت دوم)

آیا کوکی های مرورگر قیمت بلیط هواپیما خارجی را افزایش می دهد؟

کوکی ,پاک ,ها ,های ,روی ,مرورگر ,کوکی ها ,پاک کردن ,کردن کوکی ,کلیک کنید ,در حال

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ بسازم برا خودم طرح لایه باز vistasazehre آوا دانلود, بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد serajrayaneh networkbaz shayanhonaric firoozehicfun neginctab dmblog